Voegbedrijf / voegwerk Amsterdam

Voegwerk door Norman Gevelrenovatie

Laat het voegwerk van uw woning in Amsterdam vernieuwen wanneer u scheuren of beschadigingen in de gevel ziet. Norman Gevelrenovatie heeft al meer dan 15 jaar ervaring met voegwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging en meer! Door uw voegwerk tijdig te vernieuwen beschermt u uw woning tegen vochtproblemen. Norman Gevelrenovatie zorgt ervoor dat de gevel van uw woning er weer mooi uit ziet en beschermd is.

Belangrijke functies van voegwerk

Stevig voegwerk is niet weg te denken bij een degelijk huis. Voegwerk heeft namelijk twee functies. Als eerste zorgt voegwerk in Amsterdam ervoor dat uw huis beschermd is tegen vocht. Het vocht kan op een natuurlijke manier drogen. Als tweede functie staat voegwerk, wanneer juist aangebracht, erg mooi. Een goed afgewerkte voeg laat uw woning er dus degelijk uitzien. Genoeg redenen dus om een professioneel voegbedrijf in Amsterdam in te huren!

voegwerk Amsterdam

Controleer uw voegwerk in Amsterdam regelmatig

Heeft u net een nieuwbouw huis gekocht? Ook dan moet u over een paar jaar erop letten dat uw voegwerk in Amsterdam nog intact is. Daarom raden wij u aan om regelmatig een kleine controle van de gevel uit te voeren. Ziet u een barst of een beschadiging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Norman Gevelrenovatie en wij zullen uw voegwerk in Amsterdam weer naar de originele staat brengen.

Stappen

Gevelrenovatie

Uithakken

Norman Gevelrenovatie

Metselen

Norman Gevelrenovatie

Zandstralen

Norman Gevelrenovatie

Reinigen

Norman Gevelrenovatie

Voegen

Norman Gevelrenovatie

Impregneren

Norman Gevelrenovatie

Redenen om voegwerk te vervangen

Heeft u tijdens de controle een scheur of beschadiging ontdekt en weet u nog niet zeker of u al gelijk hulp moet inschakelen? Wij zeggen “ja!”. Wacht niet te lang, want beschadigd voegwerk heeft een negatieve invloed op de uitstraling van uw woning. Daarnaast kan een beschadiging in het voegwerk vochtproblemen vergroten en de gevelstenen aantasten. Door uw voegwerk te laten repareren voorkomt u deze problemen.

De stappen bij reparatie van de gevel

Voor beschadigingen in de gevel van een monument, flat, schoorsteen of appartementencomplex kunt u bij ons terecht. Wij doorlopen bij de reparatie enkele belangrijke stappen. Wanneer wij uw voegwerk herstellen kunnen wij het volgende voor u doen: uithakken, metselen, zandstralen, reinigen, voegen en impregneren. Zo kan uw gevel of schoorsteen er weer jaren tegenaan!

Direct contact voor voegwerk in Amsterdam

Wilt u direct een afspraak maken voor voegwerk in Amsterdam? Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar. Wij helpen u graag met voegwerk, maar wij bieden ook andere diensten aan waar u ons voor kunt inhuren. Neem voor een gratis inspectie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0641002441. Wilt u de vrijblijvende offerte liever aanvragen via de mail? Dat kan via info@norman-gevelrenovatie.nl.