Gevelreiniging

Gevelreiniging van Norman Gevelrenovatie

Heeft u onlangs een woning gekocht en ziet u dat de woning wel een gevelreiniging kan gebruiken? Huur dan de diensten van Norman Gevelrenovatie in voor een uitstekend eindresultaat! Dankzij onze diensten zal uw woning weer gaan stralen. De gevel van uw woning is een belangrijk onderdeel van uw woning, het is immers ook het visitekaartje van uw huis. Laat uw woning weer stralen door middel van een gevelreiniging van Norman Gevelrenovatie.

De uitstraling van uw gevel

De gevel is een belangrijk onderdeel van uw woning. Een schone gevel geeft uw woning een frisse uitstraling. Wanneer uw huis diverse verweerde gevels heeft, kan uw woning er slecht onderhouden uitzien en dat wilt u natuurlijk vermijden. Controleer tijdig of een gevelreiniging weer op de planning moet staan. Een schone gevel zorgt ervoor dat houtrot en andere vervelende gevolgen geen kans hebben. Specialist Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar.

Norman Gevelrenovatie

Het belang van gevelreiniging

Misschien vraagt u zich af of gevelreiniging wel echt nodig is? Het antwoord is een overduidelijke “ja!”. Wanneer de gevel zodanig aangetast is dat deze zijn vochtwerende functie verliest, dan kan vocht in uw binnenmuren treden. Het is dus belangrijk dat uw gevel van tijd tot tijd eerst gereinigd wordt en daarna een nieuwe beschermlaag krijgt. Zo wordt de vochtwerende functie hersteld.

Stappen

Gevelrenovatie

Uithakken

Norman Gevelrenovatie

Metselen

Norman Gevelrenovatie

Zandstralen

Norman Gevelrenovatie

Reinigen

Norman Gevelrenovatie

Voegen

Norman Gevelrenovatie

Impregneren

Norman Gevelrenovatie

Dit doet Norman Gevelrenovatie voor u

Naast gevelreiniging voor woningen, kunt u ook bij ons terecht voor gevelreiniging voor VvE’s, flats, appartementencomplexen en monumenten. Wilt u één van deze gebouwen laten impregneren of zandstralen? Het kan allemaal bij Norman Gevelrenovatie. De diensten die wij aanbieden zijn:

  • Schoorsteenrenovatie
  • Lateien plaatsen
  • Raamdorpels plaatsen
  • Voegen uithakken
  • Voegen uitslijpen
  • Voegwerken

Uw schoorsteen laten reinigen en renoveren

Ook voor schoorsteen renovatie kunt u bij ons terecht. Tijdens dit proces zorgen wij ervoor dat u een uitstekend eindresultaat krijgt. Dit doen wij door uw schoorsteen: uithakken, metselen, zandstralen, reinigen, voegen en impregneren. Uw schoorsteen kan er nu weer jaren tegenaan!

Direct contact voor gevelreiniging

Wilt u graag direct een afspraak maken voor een gevelreiniging of gevelrenovatie? Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar. Wij helpen u graag met gevelreiniging, maar er zijn ook diverse andere uitstekende diensten waar u ons voor kunt inhuren. Neem voor een gratis inspectie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0641002441. Wilt u de vrijblijvende offerte liever aanvragen via de mail? Dat kan via info@norman-gevelrenovatie.nl.