Metselwerk

Metselwerk door Norman Gevelrenovatie

Begint het metselwerk van uw woning van steeds mindere kwaliteit te worden? Dat is het de hoogste tijd om de diensten van Norman Gevelrenovatie in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat het metselwerk van uw gevel er weer goed uit ziet en bestand is tegen extreme weersomstandigheden van buitenaf. Ook is het belangrijk dat het metselwerk van uw woning er goed uitziet, dagelijks wordt er tegenaan gekeken. Met de uitstekende diensten van Norman Gevelrenovatie heeft u binnen een korte tijd een uitstekend eindresultaat.

Bescherm uw woning met goed metselwerk

Het voordeel van goed metselwerk is dat uw woning beschermt is tegen regen en vocht. Metselwerk biedt een hoge weerstand tegen rotting, maar ook tegen ongedierte, weer en natuurrampen. Met het mooie afgewerkte metselwerk van Norman Gevelrenovatie ziet uw woning er prachtig uit en is het goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Norman Gevelrenovatie

Waarom is goed metselwerk belangrijk?

Misschien vraagt u zich af waarom goed metselwerk zo belangrijk is? Wij vertellen het u graag. Dankzij goed metselwerk is uw woning beter beschermd. Het biedt bescherming tegen vuur, want uw muren zijn hierdoor aan de buitenkant brandveilig. Metselwerk is namelijk onbrandbaar. Qua uiterlijk ziet metselwerk er ook degelijk uit en metselwerk verhoogd de levensduur van het gebouw. Genoeg redenen dus om voor het metselwerk van Norman Gevelrenovatie te kiezen.

Stappen

Gevelrenovatie

Uithakken

Norman Gevelrenovatie

Metselen

Norman Gevelrenovatie

Zandstralen

Norman Gevelrenovatie

Reinigen

Norman Gevelrenovatie

Voegen

Norman Gevelrenovatie

Impregneren

Norman Gevelrenovatie

Metselwerk voor VvE’s, flats en diverse gebouwen

Ons metselwerk is ook geschikt voor VvE’s, flats, appartementencomplexen en monumenten. Beschikt u over een dergelijk gebouw? Dan helpen wij u graag met het metselwerk. De andere diensten die wij u aanbieden zijn:

  • Schoorsteenrenovatie
  • Lateien plaatsen
  • Raamdorpels plaatsen
  • Voegen uithakken
  • Voegen uitslijpen
  • Voegwerken

Metselwerk van uw schoorsteen

Wilt u dat het metselwerk van uw schoorsteen onder handen wordt genomen? Onze experts zorgen ervoor dat uw schoorsteen weer helemaal klaar is voor gebruik. Wij kunnen uw schoorsteen: uithakken, metselen, zandstralen, reinigen, voegen en impregneren. Zo kan uw schoorsteen er weer jaren tegenaan!

Direct contact voor metselwerk

Wilt u graag een afspraak maken om mooi metselwerk aan te laten brengen? Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar. Wij helpen u graag met metselwerk, maar er zijn ook diverse andere uitstekende diensten waar u ons voor kunt inhuren. Neem voor een gratis inspectie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0641002441. Wilt u de vrijblijvende offerte liever aanvragen via de mail? Dat kan via info@norman-gevelrenovatie.nl.