Metselaar / metselbedrijf Gelderland

Norman Gevelrenovatie: uw metselbedrijf in Gelderland

Een professioneel metselbedrijf in Gelderland zorgt ervoor dat beschadigingen of scheuren in uw metselwerk gerepareerd worden. Norman Gevelrenovatie biedt u diverse diensten aan, waaronder metselwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging, gevel impregneren, scheuren repareren en voegwerk. Met al meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw woning er na de renovatie weer prachtig bij staat in Gelderland.

De beschermende functie van metselwerk

Onze professionals zorgen ervoor dat uw gevel weer beschermd is tegen regen en vocht. Een kleine beschadiging in uw voegwerk kan ervoor zorgen dat vocht in uw muur treedt, met alle gevolgen van dien. Wacht daarom niet langer met het inschakelen van een professioneel metselbedrijf in Gelderland. Norman Gevelrenovatie biedt door goed metselwerk weerstand tegen rotting, ongedierte, weer en natuurrampen. Voorkom vochtproblemen en grijp op tijd in.

Norman Gevelrenovatie

Verhoog de levensduur van uw huis met goed metselwerk

Met de expertise van een metselaar in Gelderland is uw woning beschermd tegen extreme weersomstandigheden. En niet alleen dat, want de buitenkant is dankzij het metselwerk ook brandveilig. Daarnaast staat goed afgewerkt metselwerk mooi en verhoogd het de levensduur van uw huis. Genoeg redenen dus om voor Norman Gevelrenovatie te kiezen, het professionele metselbedrijf in Gelderland!

Stappen

Gevelrenovatie

Uithakken

Norman Gevelrenovatie

Metselen

Norman Gevelrenovatie

Zandstralen

Norman Gevelrenovatie

Reinigen

Norman Gevelrenovatie

Voegen

Norman Gevelrenovatie

Impregneren

Norman Gevelrenovatie

VvE’s, flats, monumenten en appartementencomplex

Naast woningen zorgt onze metselaar in Gelderland ook voor de renovatie van de gevels van VvE’s, flats, monumenten en appartementencomplexen. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten:

  • Schoorsteenrenovatie
  • Lateien plaatsen
  • Raamdorpels plaatsen
  • Voegen uithakken
  • Voegen uitslijpen
  • Voegwerken

De stappen bij reparatie metselwerk

Na het analyseren van de beschadigingen in de gevel of schoorsteen gaan wij aan de slag met het metselwerk. Afhankelijk van de situatie voeren wij de volgende stappen uit: uithakken, metselen, zandstralen, reinigen, voegen en impregneren. Zo kunnen uw gevel en schoorsteen er weer jaren tegenaan!

Direct contact met een metselaar in Gelderland

Wilt u direct een afspraak maken met een metselaar in Gelderland? Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar. Wij helpen u graag met het metselwerk, maar bieden ook diverse andere diensten aan. Neem voor een gratis inspectie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0641002441. Wilt u de vrijblijvende offerte liever aanvragen via de mail? Dat kan via info@norman-gevelrenovatie.nl.