Metselaar / metselbedrijf Amsterdam

Norman Gevelrenovatie: uw metselbedrijf in Amsterdam

Na het zien van een beschadiging aan uw metselwerk is het verstandig om een metselaar in Amsterdam in te huren. Norman Gevelrenovatie zorgt ervoor dat het metselwerk van uw huis er weer uitstekend uitziet, dit is immers het visitekaart van uw woning. Ook zorgen wij ervoor dat uw woning bestand is tegen extreme weersomstandigheden van buitenaf. Met de uitstekende diensten van Norman Gevelrenovatie heeft u binnen de kortste tijd een uitstekend eindresultaat.

Bescherm uw woning met goed metselwerk

Het voordeel van het inhuren van een goede metselaar in Amsterdam is dat uw woning zeer goed beschermd is tegen regen en vocht. Metselwerk biedt een hoge weerstand tegen rotting, ongedierte, weer en natuurrampen. Met het mooie werk van een professioneel metselbedrijf in Amsterdam, Norman Gevelrenovatie, ziet uw woning er echt prachtig uit.

Norman Gevelrenovatie

Het belang van een goede metselaar>

Misschien vraagt u zich af waarom het inhuren van een goede metselaar in Amsterdam zo belangrijk is? Goed metselwerk beschermd uw woning niet alleen tegen extreme weersomstandigheden, maar het maakt uw woning ook brandveilig aan de buitenkant. Mooi metselwerk verhoogd daarnaast de levensduur van uw huis. Genoeg redenen dus om voor Norman Gevelrenovatie te kiezen, het professionele metselbedrijf in Amsterdam!

Stappen

Gevelrenovatie

Uithakken

Norman Gevelrenovatie

Metselen

Norman Gevelrenovatie

Zandstralen

Norman Gevelrenovatie

Reinigen

Norman Gevelrenovatie

Voegen

Norman Gevelrenovatie

Impregneren

Norman Gevelrenovatie

Metselwerk voor VvE’s, flats en diverse gebouwen

Naast dat wij uitstekend metselwerk leveren voor uw woning, kunt u ook bij ons terecht als VvE voor flats en appartementencomplexen. Ook bij monumenten zorgen wij ervoor dat het metselwerk weer in uitstekende staat verkeerd. De andere diensten die wij u aanbieden zijn:

  • Schoorsteenrenovatie
  • Lateien plaatsen
  • Raamdorpels plaatsen
  • Voegen uithakken
  • Voegen uitslijpen
  • Voegwerken

Metselwerk van uw schoorsteen

Wilt u dat het metselwerk van uw schoorsteen onder handen wordt genomen? Onze experts zorgen ervoor dat uw schoorsteen weer helemaal klaar is voor gebruik. Dit doen wij door middel van: uithakken, metselen, zandstralen, reinigen, voegen en impregneren. Zo kan uw schoorsteen er weer jaren tegenaan!

Direct contact met een metselaar in Amsterdam

Wilt u direct een afspraak maken met een metselaar in Amsterdam? Norman Gevelrenovatie staat voor u klaar. Wij helpen u graag met het metselwerk, maar bieden ook diverse andere diensten aan. Neem voor een gratis inspectie of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0641002441. Wilt u de vrijblijvende offerte liever aanvragen via de mail? Dat kan via info@norman-gevelrenovatie.nl.